Cum sa scapi de furnicile din casa

Daca ti-ai dat seama ca furnicile ti-au invadat casa si vrei sa scapi rapid de ele, iata cateva solutii la indemana.

In primul rand, pentru a preveni aparitia furnicilor trebuie sa pastrezi curatenie, sa strangi masa imediat dupa ce mananci si sa nu lasi la indemana niciun fel de aliment.

Inca un aspect foarte important este sa blochezi toate caile de acces pe care acestea le-ar putea utiliza. De exemplu, daca exista o crapatura, oricat de mica, ar fi bine sa o acoperi rapid.

De asemenea, trebuie sa creezi o bariera pe care acestea sa nu o poata dobora. Presara chilli, ardei iute, frunze de dafin, sare sau otet pe la geamuri, pe la usi si prin alte locuri prin care ar putea patrunde prin casa.

Totodata, este important sa gasesti cuibul si sa omori regina. Toarna in cuib acid boric sau o solutie impotriva insectelor. Astfel, problema va fi una complet rezolvata.

2 Comments

  1. cornelia says:

    cu solutiile naturiste  nu prea am avut spor nu au mai umblat pe unde am presarat fel de fel de mirodenii, nu reusesc sa descopar pe unde intra, am numai in bucatarie. Tot la farmacia veteri nara mi-e speranta

  2. Randy says:

    :)) ma faci sa rad “gaseste regina” crezi ca aia sta la coltz sau face defilari? sau ce:))) termina cu prostiile,hai la mine acasa si cauto tu daca ai detector pt regine si atunci iti spun ca stii cum se scapa de ele.
    Termina a fi idiot

Lasa un comentariu