Cum sa scapi de gandacii de bucatarie

gandaci bucatarieIn mod sigur ti s-a intamplat cel putin o data sa intri noaptea in baie/bucatarie si sa dai peste gandacii care se simteau ca acasa. Zilele le sunt numarate daca vei incerca urmatoarele trucuri:

Foloseste aspiratorul, nu matura

Atunci cand vrei sa faci curatenie utilizeaza aspiratorul si nu matura pentru ca aceasta din urma poate aduna ouale gandacilor si ii poate ajuta sa se raspandeasca. In schimb, cu aspiratorul casa ta va fi in siguranta –  ai grija totusi ca imediat dupa ce aspiri sa golesti sacul.

Astupa toate orificiile

Un tub de silicon (se gaseste in comert orice culoare) te va ajuta sa astupi caile de intrare ale gandacilor. Foloseste-l din belsug, fara sa omiti vreun loc.

Foloseste insecticid

REGENT este un insecticid pe care il gasesti la farmaciile veterinare si care isi face treaba foarte bine.  Produsul se gaseste sub forma de fiole care se dilueza in 5 litri de apa. Solutia se pune intr-un recipient cu pulverizator si se da cu el prin toate locurile prin care umbla de obicei gandacii: podea, in special in colturi, geamuri, sub pat si mobila din bucatarie, debara etc. Atenti! Trebuie sa ai mare grija atunci cand ai copii in casa.

De asemenea, un alt produs extraordinar pentru indepartarea gandacilor este Globol.

1 Comment

  1. […] care se dilueza in 5 litri de apa. Solutia se pune intr-un recipient cu pulverizator si se … […] Uni Ego / cum sa scapi de gandacii de bucatarie | Un tutorial […]

Lasa un comentariu