October, 2009

WordPress – dezactivarea/stergerea reviziilor

De fiecare data cand editezi un post sau o pagina pe platforma de bloging WordPress se creeaza numitele “revisions” (revizii ale acestora). Astfel, daca reveniti asupra postului scris de n ori, veti avea in baza de date tot atatea salvari/intrari,... (Continue reading)

Tagged with:             

Sintaxa setare sarcini cron

Eu am mereu aceasta problema cand vine vorba de a seta cate un nou cron. Pentru incepatori, cron-ul este un serviciu al serverelor linux de a rula comenzi sau scripturi la anumite intervale de timp, cum ar fi spre exemplu... (Continue reading)

Cum sa largesti pantofii

Iata cateva metode prin care poti largi orice pereche de pantofi. Crema hidratanta din belsug Toarna in interiorul pantofilor tai crema hidratanta din belsug si apoi incalta-i prin casa cel putin jumatate de ora. Crema va intinde pielea si astfel... (Continue reading)

Tagged with:

Cum se curata bijuteriile

Iata cateva metode prin care poti reda stralucirea aurului, argintului, perlelor sau pietrelor pretioase. Cum se curata aurul Se curata cu o bucata de bumbac inmuiata in alcool medicinal. In acest fel bijuteria va scapa de orice urma de mizerie,... (Continue reading)

Tagged with:         

Cum activezi optiunea “Notify me when a reply is posted” in phpBB

Am sapat ceva pe net pentru a face implicita/default aceasta optiune, iar solutia este foarte simpla. In directorul radacina al forumului deschideti cu un editor fisierul includes/functions_user.php Aici cautati linia: ‘user_notify’ => 0, si inlocuiti valoarea 0 cu 1 ‘user_notify’... (Continue reading)