November, 2009

Cum sa scapi de gandacii de bucatarie

In mod sigur ti s-a intamplat cel putin o data sa intri noaptea in baie/bucatarie si sa dai peste gandacii care se simteau ca acasa. Zilele le sunt numarate daca vei incerca urmatoarele trucuri: Foloseste aspiratorul, nu matura Atunci cand... (Continue reading)

Tagged with:         

Cum alegi un frigider

Cumpararea unui frigider nou cere multa atentie si informare. Nu este o alegere care trebuie facuta pe moment, in functie de aspect sau de pret. Iata cateva lucruri care ar trebui sa te intereseze in ceea ce priveste achizitionarea unui... (Continue reading)

Tagged with:         

Cum se creeaza o baza de date MySQL din linia de comanda

Crearea unei baze de date din linia de comanda si adaugarea unui user cudrepturi asupra acesteia: [root@server ~]# mysql -u root -p Enter password: Welcome to the MySQL monitor.  Commands end with ; or \g. Your MySQL connection id is... (Continue reading)

Cum sa vezi toate echipamentele in Device Manager (Windows)

Exista uneori situatii cand conectati un nou echipament calculatorului, cum ar fi un stick, un modem, sau orice altceva si totusi nu este recunoscut, nu apare in Device Manager nici daca se activeaza optiunea “Show hidden devices”. Exista insa doua... (Continue reading)

Tagged with:         

Cum inramezi o poza in PhotoShop

Inramarea unei poze in photoshop este un procedeu care poate avea efecte spectaculoase. Fie ca este vorba de o rama groasa, subtire, alba sau neagra (cu albsau negru nu dai niciodata gres), aceasta are rolul de a ordona, defini si... (Continue reading)