August, 2010

Page 1 of 212

Cum sa repari un butuc in care cheia intra greu

Indiferent ca este vorba de butucul de la usa aparamentului, cea de la masina sau de un lacat in care cheia intra extrem de greu, nu trebuie sa te gandesti la schimbarea lui. Exista o solutie foarte simpla si la... (Continue reading)

Tagged with:                 

Cum sa dezinfectezi prosoapele

Fereste-te de microbi dezinfectand frecvent prosoapele din locuinta ta. Indiferent ca este vorba despre cele din baie sau bucatarie, este recomandat sa ai grija ca acestea sa fie mereu foarte curate. Prosoapele de baie se spala dupa fiecare utilizare, insa... (Continue reading)

Tagged with:                 

Cum sa albesti o cada

Cada aduna straturi de sapun, detergent, balsam si alte produse asemanatoare care se depun si formeaza un strat de mizerie, extrem de respingator. Daca te afli in aceasta situatie, nu dispera pentru ca exista cateva solutii care sa indeparteze petele... (Continue reading)

Tagged with:                 

Cum sa desfunzi o chiuveta infundata

Apa din chiuveta sau cada se duce tot mai greu sau simti mirosuri grele venind de pe scurgere? Atunci, cel mai probabil este ca chiuveta este infundata cu resturi de mancare, grasime, sapun sau, dupa caz, smocuri de par sau... (Continue reading)

Tagged with:                     

De unde poti descarca rington-uri pentru telefonul mobil

Iata cateva site-uri de pe care poti descarca gratuit ringtone-uri pentru telefonul tau mobil. Zedge.net MobileSpin.net Mobile24.com   Share on Facebook... (Continue reading)

Tagged with:     

Cum sa stergi un mail din Outbox Outlook

Daca ai incercat sa trimiti un mail cu atasamente prea mari prin Outlook, iar clientul de mail nu iti da voie sa stergi mailul respectiv (outlook has already begun transmitting this message) , nici sa il contramandezi sau sa trimiti... (Continue reading)

Tagged with:     

Cum sa scapi de reclamele de pe site-uri

Te-ai saturat de reclamele care iti mananca nervii atunci cand deschizi o firefoxul? Te streseaza pana la extrem reclamele gen pop-up pe care nu reusesti sa le inchizi decat dupa te enervezi foarte tare? Atunci ai nevoie de Add Block... (Continue reading)

Tagged with:                 

Cum sa indepartezi urina de pisica de pe covor

Urina de pisica are un miros destul de intepator, dar accidente se mai intampla, asa ca in loc sa iti certi animalutul, ar fi mai bine sa incepi procesul de curatare al covorului. 1. Sterge covorul cu un servetel uscat... (Continue reading)

Tagged with:             

Cum sa redai hainelor albul impecabil

Odata cu trecerea timpului, hainele albe incep sa prinda o tenta galbuie sau gri. Daca vrei sa redai albul impecabil hainelor tale, iata ce trebuie sa faci. Apa fierbinte si borax Dizolva o lingura pudra de borax  in doi litri... (Continue reading)

Tagged with:

Cum sa cureti si sa mentii stralucirea tacamurilor

Din cauza calcarului si poate a unei intretineri incorecta, tacamurile au tendinta sa se pateze sau sa isi piarda din stralucire. Nu dispera pentru ca noi avem solutii pentru orice! 1. In prima instanta, trebuie sa fierbi tacamurile intr-o oala... (Continue reading)

Tagged with:     
Page 1 of 212