2013

Cum rezolv problema nefunctionarii SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

O problema destul de intalnita pe terminalul iPhone si reteaua Vodafone este imposibilitatea trimiterii de mesaje scrise simple (SMS, nu iMessage). Putem spune ca Vodafone este renumit pentru intarzierea cu care isi actualizeaza si automatizeaza serviciile. Astfel pana acum un... (Continue reading)

Tagged with:                     

Cum sa instalezi si sa rulezi Windows 8 de pe un stick USB sau un HDD portabil

In cele ce urmeaza va voi arata o metoda prin care puteti instala si rula apoi de pe un stick sau un HDD portabil sistemul de operare Windows 8. Necesarul pentru aceasta operatiune este: 1. Un stick USB de minim... (Continue reading)

Tagged with:             

Cum sa revin la vechea versiune Yahoo Mail

Recent Yahoo Mail a primit o noua fata si noi functii, asemanatoare GMail. Astazi, cineva mai in varsta m-a intrebat cum poate avea inapoi mail-ul in formatul pe care il stia. Dupa ce ati accesat contul de email (http://mail.yahoo.com) in... (Continue reading)

Tagged with:                 

Cum sa modifici luminozitatea in linux din linia de comanda

Eu m-am lovit de multe ori, pe laptop, de problema setarii luminozitatii ecranului LCD. Ori nu exista aceasta optiune, ori glisarea cursorului in setarea aferenta nu avea niciun efect. Ma refer aici la Ubuntu, Kubuntu si mai nou la Linux... (Continue reading)

Tagged with:                             

Cum aflu rezolutia unui display (monitor sau telefon)

De multe ori mi s-a intamplat sa vreau sa aflu de ce rezolutie este capabil display-ul unui telefon si pentru acest lucru trebuia sa caut informatia pe internet, ba chiar sa aflu 2 raspunsuri la aceasta intrebare. Pentru a afla... (Continue reading)

Tagged with:                     

Cum recunosc un Samsung Galaxy original/autentic

Piata zilelor noastre este invadata cu tot felul de telefoane/device-uri, multe dintre ele fiind replici, asa numitele “fake-uri“. Ideea acestui tutorial mi-a fost data de un amic care m-a intrebat cum isi da seama daca un Samsung Galaxy S3 este... (Continue reading)

Tagged with:                                     

Cum poti instala rapid toate programele dupa reinstalarea sistemului de operare

Dupa o reinstalare a Windows-ului, unul din lucurile care mananca cel mai mult timp este instalarea tututor aplicatiilor pe care le aveai inainte. Aici ai 2 variante. Ori ai kit-urile de instalare pe undeva pe hard disk, dar probabil nu... (Continue reading)

Tagged with:             

Cum se face un stick bootabil cu Hiren’s boot CD

Hiren’s Boot CD este un CD ce contine o suma de programe si utilitare de sistem, de la cele mai mici programe de curatare si optimizare ale calculatorului, pana la devirusare, partitionare, recuperare sau resetare parole sistem de operare, recuperare... (Continue reading)

Tagged with:                                     

Cum sa rulezi totul cu drepturi de Administrator in Windows 8

Pentru unii dintre noi poate parea enervant ca trebuie sa dam mereu click de dreapta si “Run as Administator” sau sa tot fim intrebati daca suntem siguri ca vrem sa rulam un anumit program. In Windows 8 activarea optiunii de... (Continue reading)

Deblocare Mio Spirit 680 / Unlock Mio Spirit 680

Deblocare Mio Spirit 680 / Unlock Mio Spirit 680... (Continue reading)